nedeľa 10. júna 2012

Bruško


Po dlhom čase som mala znovu možnosť vyfotiť mamičku v očakávaní. Znovu som spoznala veľmi milú a príjemnú osôbku za čo som veľmi rada jednej kamarátke, že ma odporučila. Bolo to veľmi príjemné fotenie. Mamička už bola na konci svojho svojho termínu, tak sme to ešte krásne stihli, a zachytili toto krásne obdobie. Pre našu chorobu, sme to museli odložiť,ale nakoniec sme všetko krásne stihli. Teraz v stredu sa už narodil chlapček Marek. Mamičke a drobčekovi chcem zaželať vela zdravia, veľa sily a nech si spolu od teraz užívajú každú spoločnú chvílku.


























Simonka

Vďaka foteniu ,spoznávam a stretávam veľa skvelých ludí, ktorých by som normálne nestretla. Za to som veľmi vďačná. Rodičov Simonky som spoznala keď ešte Simonka bola v brušku, stali sme sa kamarátmi, a mna veľmi teší že môžem byť pri tom ,a zachovávať spomienky na tie krásne a neopakovatelné chvílky ich života. Keď boli v očakávaní, a tešili sa na Simonku, keď sa narodila videla som ju malinkú drobulinkatú, potom keď už bola trošicku väčšia, už keď všetko vnímala, a rozoznávala ludí, usmievala sa, a teraz keď vie sama sedieť, začína spoznávať všetko nové po svojich kolienkach, keď už vie po štvornožky prejsť tam kam chce. Simonka je krásne a usmievavé bábätko. Som rada, že som vás spoznala, a som veľmi šťastná že môžem byť s vami pri týchto výnimočných chvíľkach vášho života.

















Robko

Robko nás prišiel pozrieť ked mal 6 mesiacov. Je to jedno nádherné, úžastné usmievavé slniečko. Celý čas sa usmieval. Bola radosť ho fotiť.V ten deň keď k nám prišiel s maminkou, boli doma aj moje deti. Keď zbadal Natálku, nespustil z nej oči kam sa pohla tam sa otočil, mňa ani nevnímal len Natali. Natálke sa tak zapáčil, hneď sa s ním chcela hrať, a keď mali ísť domov, tak bola smutná. Dúfam,že sa stretneme aj keď bude Robko väčší a potom sa spolu už naozaj zahrajú.

























sobota 9. júna 2012

Ajwet

Tento rok som mala možnosť fotiť moju kamarátku. Veľmi milá a zlatá osôbka, fotky som nezverejňovala, malo to byť prekvapenie, darček. A až teraz som si dovolila zverejniť fotky, dúfam,že darček potešil a urobil radosť. Toto fotenie určite nebolo posledné.
























Bea


 Beatka, toto fotenie bolo fajn. Beatka prišla s kamarátkou, a ked sa stretne viacej báb spolu, tak o zábavu je vždy postarané,takto to bolo aj v tomto prípade. Bolo veselo, a nálada bola uvolnená. Snád sa ešte niekedy stretneme,a bude znovu tak veselo.














Laura

Laura, keď bola u nás mala 6mesiacov. Krásna princeznička, tými svojimi krásnymi očkami sa na mňa vážne a múdro pozerala, no keď maminka jej začala spievať pesničky ,hneď začala nožičkami a ručičkami tancovat a usmievať, tak sa jej to veľmi páčilo. Rada spomínam na toto fotenie, bolo veľmi príjemné a veselé fotenie. Laura v tomto obdobi sa učila sedieť sama, ale chvilinku vydržala aj sama bez pomoci maminky. Bola zlatá. Také bábätko, ktoré chce každý vystískať. 



















Violka

Žena mnohých  tvári, vždy ked sa stretneme je iná, a vždy sa teším čím zas prekvapí. Pár fotení sme už spolu mali,a vždy sa teším na fotenie. Je to moja kamarátka a je veľmi fotogenická.













Vanesska a Manuel

Minulý rok prišli na fotenie aj dve slniečka Vanesska a Manuel. Vanesska veľká parádnica, tešila sa ked si mohla obliecť sukničku a bratček bol ešte maličký, hlavne že mal pohodlie, a hneď sa mu páčilo. Stále sa usmieval, obidve krásne slniečka, ktoré robia rodičom veľkú radosť.





















Simonka

Krásna princeznička Simonka. Simonka bola a je kľudné bábatko, ktoré bolo radosť fotiť, pri fotení sa trošku unavila, a vznikli z toho krásne spinkajúce fotky v kočíku,ako malá princeznička. Mala som z týchto fotiek veľkú radosť. Toto fotenie sme robili u kamarátky a týmto jej chcem aj zároveň poďakovať za prepožičanie rekvizitiek s ktorými sme v ten deň fotili a urobili krásne, nezabudnuteľné spomienky pre rodičov Simonky.














S čím fotím

S čím fotím
Nikon d700,Nikon 50 mm AF F/1.8D,Nikon 105mm f/2.8 AF Micro , stativ Star 61,odrazna doska 5 v 1 80cm

About This Blog

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP