utorok 4. septembra 2012

Majka

Toto fotenie bolo veľmi super, bolo krásne počasie, skvelé prostredie, a úžasnú  modelku. Keď  sa pozerám na tie fotky, dávajú mi takú energiu, a optimizmus do života. Som veľmi rada že vznikli tieto fotky, a že som mohla spoznať Majku, ona šíri dobrú náladu a optimizmus keď  sa na človeka usmeje. 























nedeľa 26. augusta 2012

S+A+E


Ahojte, opäť som mala možnosť fotiť jednu krásnu rodinku , bola z nej cítiť láska a radosť z ich synčeka. Malý bol strašne zlatý, všetko sledoval, a bol velmi kludnučký na to že bol v cudzom prostredí. Z tejto rodinky ide úžastný pokoj a láska.








  

pondelok 20. augusta 2012

Dominika




Dominika dostala jeden krásny nápad, jej maminka mala narodeniny, a Dominika chcela vymysliet originalny darček pre ňu, a to sa jej aj podarilo. Chcela darovať fotky, maminke. Bolo to prekvapenie, takže si všetko krásne premyslela, nachystala. Bolo to veľmi príjemné fotenie. 




















nedeľa 12. augusta 2012

Ema

Ema bolo krásne usmievavé dievčatko, ktoré zaujíma všetko, a veľmi vnímavá, bola veľmi zlatučká , keď prišla hneď bola pripravená na fotenie, rozdávala mi samé usmevy. Po fotení sme sa ešte spolu zahrali s hračkami čo ju bavilo ešte viacej :). 
















8mesiac

V jeden deň som mala dve úžastné fotenia, jedno z nich bolo práve toto. Jedna krásna mamička, ktorá bola pri fotení úžastná, a trpezlivá, pretože sme fotenie stále museli odkladať,a ono sa to nakoniec podarilo. Bolo cítiť klud a pohodu,a veľkú radosť a lásku. Hovorí sa , že ženy v období materstva sú krajšie, a ono to je naozaj tak.






























pondelok 6. augusta 2012

9mesiac

Po vyše mesiaci ,čo sme boli chorí, som sa znovu vrhla na fotenie. Mala som opäť možnosť si vyskúšať odfotiť tehotnú mamičku aj s rodinkou. Bolo to veľmi príjemne stretnutie a fotenie. Stihli sme spraviť fotečky len tak tak, každým dňom sme všetci očakávali kedy to už príde ten veľký deň ,,D,,. Našťastie sme všetko krásne stihli, v sobotu sa narodila Barborka. Rodičom veľmi gratulujem, a maličkej princezničke prajem do života všetko len to naj naj, hlavne nech je zdravučká, a nech ju všetci tak veľmi ľúbia, tak ako sa na ňu s veľkou láskou tešili.














pondelok 2. júla 2012

Moje bublinky

Je úžastné pozorovať ako tie moje lásky rastú, ako dávajú jeden na druhého pozor, ako sa hrajú , riešia hádky, ale aj to ako sa majú naozaj radi. Milujem tieto chvile, kedy sa zastaví čas .........






nedeľa 10. júna 2012

Bruško


Po dlhom čase som mala znovu možnosť vyfotiť mamičku v očakávaní. Znovu som spoznala veľmi milú a príjemnú osôbku za čo som veľmi rada jednej kamarátke, že ma odporučila. Bolo to veľmi príjemné fotenie. Mamička už bola na konci svojho svojho termínu, tak sme to ešte krásne stihli, a zachytili toto krásne obdobie. Pre našu chorobu, sme to museli odložiť,ale nakoniec sme všetko krásne stihli. Teraz v stredu sa už narodil chlapček Marek. Mamičke a drobčekovi chcem zaželať vela zdravia, veľa sily a nech si spolu od teraz užívajú každú spoločnú chvílku.


























Simonka

Vďaka foteniu ,spoznávam a stretávam veľa skvelých ludí, ktorých by som normálne nestretla. Za to som veľmi vďačná. Rodičov Simonky som spoznala keď ešte Simonka bola v brušku, stali sme sa kamarátmi, a mna veľmi teší že môžem byť pri tom ,a zachovávať spomienky na tie krásne a neopakovatelné chvílky ich života. Keď boli v očakávaní, a tešili sa na Simonku, keď sa narodila videla som ju malinkú drobulinkatú, potom keď už bola trošicku väčšia, už keď všetko vnímala, a rozoznávala ludí, usmievala sa, a teraz keď vie sama sedieť, začína spoznávať všetko nové po svojich kolienkach, keď už vie po štvornožky prejsť tam kam chce. Simonka je krásne a usmievavé bábätko. Som rada, že som vás spoznala, a som veľmi šťastná že môžem byť s vami pri týchto výnimočných chvíľkach vášho života.

















S čím fotím

S čím fotím
Nikon d700,Nikon 50 mm AF F/1.8D,Nikon 105mm f/2.8 AF Micro , stativ Star 61,odrazna doska 5 v 1 80cm

About This Blog

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP