piatok 30. augusta 2013

Natálka v brušku

Veľmi milá príjemná rodinka, tešiaca sa na svoje prvé bábatko, bola cítiť veľkaá láska. Príjemne sa mi fotilo. Natálka sa dnes narodila , chcem popriať maminke aj malej princezničke veľa zdravia, nech robí maminke a tatinkovi radosť. Nech rastie do krásy, a robí vás všetkých šťastnými.

















Emka s rodinkou

Veľmi rada fotím v exteriéry, vonku je tak krásne, slniečko svieti, a hneď má človek lepšiu náladu. Cítiť trávu, na bosých nohách a úsmev na tvárach. Fotili sme ráno, a užívali si krásny deň. 








Nádherná rodinka

Spoznala som ďalšiu krásnu veselú rodinku. Spoznali sme sa v škôlke keď som chodila pre moju dcérku. Takto sme sa mohli spoznať trošku lepšie, strávili sme spolu pekné poobedie, a spoznala ďalších skvelých ludí.















Adamko v brušku

Krásna rodinka, malý Adamko sa už narodil a želám rodičom nech im robí veľa radosti, nech je Adamko zdravučký a plný sily. Fotili sme bruško v najvačších horúčavách, ale rodičia to krásne s úsmevom zvládli :).











Rodinka rastie do krásy


Mám veľmi rada návraty, keď môžem byť pri tom a vidieť ako rodinky sa rozrastajú, a ich detičky rastú. Veľmi sa z toho teším keď sa vrátia naspať, je to také niečo čo ma teší na srdiečku, že viem ,že sa im moja práca páči .












Karinka

Krásne babatenko Karinka. Malý voňavý batôžtek,  a plno radosti doma.








S čím fotím

S čím fotím
Nikon d700,Nikon 50 mm AF F/1.8D,Nikon 105mm f/2.8 AF Micro , stativ Star 61,odrazna doska 5 v 1 80cm

About This Blog

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP